Winx club
Sveika (-as) tu kątik atvykai į nuostabųjį winx'ių pasaulį, kuriame egzistuoja magija, blogoji ir geroji, bet čia egzistuoja ir meilė, draugystė. Tad ko lauki ? Prisijunk prie mūsų !
Winx club
Sveika (-as) tu kątik atvykai į nuostabųjį winx'ių pasaulį, kuriame egzistuoja magija, blogoji ir geroji, bet čia egzistuoja ir meilė, draugystė. Tad ko lauki ? Prisijunk prie mūsų !
Winx club
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Winx club

Sveiki atvykę į nuostabų mūsų winx pasaulį!!

rodiklisrodiklis  PortalPortal  Latest imagesLatest images  IeškotiIeškoti  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  
Lapkritis 2024
Pir.Antr.Tr.Kv.Pen.Št.Sk.
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Similar topics
Šiuo metu forume
Iš viso dabar vartotojų 13:: 0 registruotų, 0 slaptų ir 13 svečių

Nieko

Daugiausia vartotojų (138) buvo 2024-10-12, 20:25

Žiedės kambarys

Go down 
+2
Icy
Layla
6 posters
AutoriusPranešimas
Layla
Layla
Layla
Layla

Pranešimų skaičius : 311

Žiedės kambarys Empty
RašytiTemos pavadinimas: Žiedės kambarys   Žiedės kambarys Empty2010-01-31, 12:57

Žiedės kambarys Bloomz2

Paskutinį kartą redagavo Layla, 2010-01-31, 13:00. Redaguota 1 kartą
Atgal į viršų Go down
https://winxclubgirls.lithuanianforum.net
Icy
Icy
Icy
Icy

Pranešimų skaičius : 11

Žiedės kambarys Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Žiedės kambarys   Žiedės kambarys Empty2010-05-24, 18:47

Ledė įsliūkina į kambarį...
Ji pamato Žiedę ir pasitelkus šaldantį spindulį užšaldo jos kojas.
-Cha!Cha!Cha!Nuo šiol aš dar stipresnė!-garsiai nusikvatoja.
-Ir tau niekas nepadės!-užšaldo durų rankeną.
-Kaip gražu-bejėgė lyderė tokia silpnutė...Cha!-užšaldo Žiedės rankas.
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
Svečias
Anonymous

Žiedės kambarys Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Žiedės kambarys   Žiedės kambarys Empty2010-05-24, 18:51

Bet Žiedė greitai paskleidžia fėjų dulkių ir isilaisvina iš Ledės kerų
- Na netokia tu ir stipri Ledė - taria ji.
Išėjo ir užrakino kambarį.

Paskutinį kartą redagavo Žiedė, 2010-07-06, 10:22. Redaguota 1 kartą
Atgal į viršų Go down
Icy
Icy
Icy
Icy

Pranešimų skaičius : 11

Žiedės kambarys Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Žiedės kambarys   Žiedės kambarys Empty2010-05-24, 18:56

Ledė spėja sučiupti Žiedę .
-Žinok,aš atkeršysiu tau tada,kai tu to nesitikėsi,-ir paleidžia ledo strėlę jai į kelnių kamputį.Strėlė prisismeigia prie žemės.
-Aš dar sugrįšiu,-tai pasakiusi pranyksta
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
Svečias
Anonymous

Žiedės kambarys Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Žiedės kambarys   Žiedės kambarys Empty2010-05-24, 18:57

Žiedė isilaisvina iš strelės
- Na dar pažiūrėsim...
Atgal į viršų Go down
Darcy
Darcy
Darcy
Darcy

Pranešimų skaičius : 26

Žiedės kambarys Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Žiedės kambarys   Žiedės kambarys Empty2010-07-23, 13:44

Iskridusi i kambari visai nebandydami tyliai atsistoti atsistoja garsiai ir dar surinka:
-Cha,zioplele,na dabar tai,-ir sutrinka,nes kambary Ziedes nebuvo
Atgal į viršų Go down
Darcy
Darcy
Darcy
Darcy

Žiedės kambarys Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Žiedės kambarys   Žiedės kambarys Empty2010-07-23, 14:00

Ir tada pamasto "dar geriau,netrugdys ta kvaila winx'e" ir pradeda ieskoti drakono amuleto,jeigu jiani to neissigalvoja
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
Svečias
Anonymous

Žiedės kambarys Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Žiedės kambarys   Žiedės kambarys Empty2010-07-23, 14:03

Žiedė atėjo į savo kambarį ir ten pamato Darsę kuri kažko ieško. Ji greitai pasiverčia į winx'ę.
- Na Darsę tai ko čia ieškom - paklausė ji jos, beja perspėjų prisipažink geruojų, nes smogsiu drakono pykčių iš visų jėgų...
Atgal į viršų Go down
Darcy
Darcy
Darcy
Darcy

Žiedės kambarys Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Žiedės kambarys   Žiedės kambarys Empty2010-07-23, 14:28

-Velnias,galejai ir neateiti...Beje,kad nematytum ka as darau - TAMSOS SKARELE
Žiedės kambarys 2
Atgal į viršų Go down
Darcy
Darcy
Darcy
Darcy

Žiedės kambarys Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Žiedės kambarys   Žiedės kambarys Empty2010-07-23, 14:29

-reiketu apsielankyti mano parduotuvej muhahahahha...
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
Svečias
Anonymous

Žiedės kambarys Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Žiedės kambarys   Žiedės kambarys Empty2010-07-23, 14:31

Žiedė isilaisvina:
- Drakono pyktis - sušunka jį. Ir į Darsę lekai energijos kamuolys
O, tau reikėjo būtu gudresniai, beja jokio drakono amulėto nėra, aš savo galais turiu savyje, bet tu jų niekada negausi.
Atgal į viršų Go down
Darcy
Darcy
Darcy
Darcy

Žiedės kambarys Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Žiedės kambarys   Žiedės kambarys Empty2010-07-23, 14:33

-AAAAAAAAAAAAAAAAAA,-ir dar skrisdama susimasto"ir kodel gi Ledė man sakė apie kažkoki amule...po galais juk tai ne Žiedės galiu amuletas..."
Atgal į viršų Go down
Stormy
Stormy
Stormy
Stormy

Pranešimų skaičius : 15

Žiedės kambarys Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Žiedės kambarys   Žiedės kambarys Empty2010-09-05, 11:39

Atėjo Stormy su Vile,pakeitusios pavidulus
-Labas,Žiede.Turiu klausimą.Kodėl nelankai pamokų?!
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
Svečias
Anonymous

Žiedės kambarys Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Žiedės kambarys   Žiedės kambarys Empty2010-09-05, 11:43

Bet Žiedė iš karto per prato klastinga Audros planą ir pasivertė į fėja.
- Cha, cha, Audra neapgausi, aš žinau, kad tau reikia drakono ugnies galios, bet tu jos negausi... O, dar ir Vilę prisijaukina?.. Vilę aš nesuprantu kaip tu taip galėjiai, juk aš tavim pasitikėjau?... O dabar atėjo atpildo valanda Žiedė pakilo į orą... Drakono pyktis sušuko ji ir energijos kamuolys lekia tiesiai į Vilę ir Audrą.
Atgal į viršų Go down
Stormy
Stormy
Stormy
Stormy

Žiedės kambarys Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Žiedės kambarys   Žiedės kambarys Empty2010-09-05, 11:48

Stormy pasivertė ir su vėjo smūgiu atlaikė Žiedės puolimą.
-TU!Kaip mus perpratai?!Vile,pulk!-tada Stormy paleido žaibą į Žiedės lovą.
Atgal į viršų Go down
Vilė
Will
Will
Vilė

Pranešimų skaičius : 97

Žiedės kambarys Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Žiedės kambarys   Žiedės kambarys Empty2010-09-05, 11:50

*Išsitraukiu Kandrakaro širdį ir pasiverčiu.Tuomet surakinu Žiedės kojas ir rankas su Kandrakaro širdies pagalba.*
-Atleisk,Žiede...
Atgal į viršų Go down
http://coolforum.lithuanianforum.net
Sve?ias
Svečias
Anonymous

Žiedės kambarys Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Žiedės kambarys   Žiedės kambarys Empty2010-09-05, 11:51

Bet Žiedė atsilaikė.
-Aš ne tokia kvaila, kaip jūms atrodau...
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
Svečias
Anonymous

Žiedės kambarys Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Žiedės kambarys   Žiedės kambarys Empty2010-09-05, 11:53

isilaisvina iš grandinių:
- Na dabar tai atsiimsit pasiverčia į kerėtoją ir paskleidžia fėjų dulkių.
Atgal į viršų Go down
Stormy
Stormy
Stormy
Stormy

Žiedės kambarys Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Žiedės kambarys   Žiedės kambarys Empty2010-09-05, 11:54

-Vile!Dabar viskas priklauso nuo tavęs!Aš sulaikysiu Žiedę,o tu pulk ją!-ir aš taip padariau(sulaikiau Žiedę)
-Greičiau Vile!!!
Atgal į viršų Go down
Vilė
Will
Will
Vilė

Pranešimų skaičius : 97

Žiedės kambarys Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Žiedės kambarys   Žiedės kambarys Empty2010-09-05, 11:56

*Sukaupiau energijos galią visu stiprumu ir taikausi į Žiedę*
-Čia tau už tai,kad...
*Staiga nusitaikau į Audrą ir paleidžiu energijos galią*
Atgal į viršų Go down
http://coolforum.lithuanianforum.net
Sve?ias
Svečias
Anonymous

Žiedės kambarys Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Žiedės kambarys   Žiedės kambarys Empty2010-09-05, 11:58

Bet netikėtai į Žiedei į pagalbą atskubėjo jos sesuo Dafnė. Ji sunaikino piktus raganų kerus ir išlaisvino Žiedę... O Žiedė prisiminė Domino ir viską ką jei buvo padariusio trys piktosios raganos ir smogai visą galią taip, kad net visi Alfėjos langai išbirėjo, o Vilė su Audra, nuskrido labai toli.
Atgal į viršų Go down
Mažoji Elfė
Stella
Stella
Mažoji Elfė

Pranešimų skaičius : 7

Žiedės kambarys Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Žiedės kambarys   Žiedės kambarys Empty2010-09-09, 16:31

Žiedė rašo:
Bet netikėtai į Žiedei į pagalbą atskubėjo jos sesuo Dafnė. Ji sunaikino piktus raganų kerus ir išlaisvino Žiedę... O Žiedė prisiminė Domino ir viską ką jei buvo padariusio trys piktosios raganos ir smogai visą galią taip, kad net visi Alfėjos langai išbirėjo, o Vilė su Audra, nuskrido labai toli.

Truputį nesuprantu...Kaip tu gali rašyti už 2 žmones?!Čia tas pats,kaip aš pasikviesčiau visą savo Pixie Hollow komandą.Būtų biskį nesamonė,ane?Tai va,čia tas pats.Tai mano nuomone,tu turėtum gauti įspėjimą...
scratch
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
Svečias
Anonymous

Žiedės kambarys Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Žiedės kambarys   Žiedės kambarys Empty2010-09-09, 17:14

Prie ko čia ispėjimą scratch Manau, gal ir negražiai nuskambės, bet aš vistiek pasakysiu: O ar būtina čia aiškinti?? Ką? O tai pvz. pažiūrėk, kad ir kitos taip žaidžia, o beto tu galėjiai prisiregistruot Dafnės vardu ir aš dabar nekalta, kad čia nedaug nariu (nors ir 40, bet vistiek) ir beto čia viska sprendžia Leilą: Kam duot ispejimus, o kam ne ir nereikia čia per daug reikštis, nes esi naujoke šiame forume, o aš senbuvo. Tai va baigiau.
Atgal į viršų Go down
Mažoji Elfė
Stella
Stella
Mažoji Elfė

Pranešimų skaičius : 7

Žiedės kambarys Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Žiedės kambarys   Žiedės kambarys Empty2010-09-10, 15:14

Bet tai vistik nesamone.Įsivaizduok,kad aš kino teatre:
Ateinu ir atsisedu.Bežiūrėdama filmą,pamatau Žiedę su Flora.Jos prieina prie manęs ir Flora sako:
-Labas,ar galiu prisėst?
-Žinoma,-atsakiau
-Kaip sekasi?-pasako Žiedė ir atsisėda man iš dešinės pusės.
-Gerai,o kaip tau,-paklausiu.

Ir t.t.

Tai čia normalu?!!!
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
Svečias
Anonymous

Žiedės kambarys Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Žiedės kambarys   Žiedės kambarys Empty2010-09-10, 15:34

Nu, bet kaip kas nori taip tas daro ir išvis ko tu čia kišiesi kaip tau patinka taip ir žaisk, bet nereguliuok kitu gyvenimo.
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

Žiedės kambarys Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Žiedės kambarys   Žiedės kambarys Empty

Atgal į viršų Go down

Žiedės kambarys
Atgal į viršų 
Puslapis 11
 Similar topics
-
» Žiedės pažymių knygelė
» Išskirtinė Winx Believix Žiedės(Bloom) lėlė