Winx club
Sveika (-as) tu kątik atvykai į nuostabųjį winx'ių pasaulį, kuriame egzistuoja magija, blogoji ir geroji, bet čia egzistuoja ir meilė, draugystė. Tad ko lauki ? Prisijunk prie mūsų !
Winx club
Sveika (-as) tu kątik atvykai į nuostabųjį winx'ių pasaulį, kuriame egzistuoja magija, blogoji ir geroji, bet čia egzistuoja ir meilė, draugystė. Tad ko lauki ? Prisijunk prie mūsų !
Winx club
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Winx club

Sveiki atvykę į nuostabų mūsų winx pasaulį!!

rodiklisrodiklis  PortalPortal  Latest imagesLatest images  IeškotiIeškoti  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  
Lapkritis 2024
Pir.Antr.Tr.Kv.Pen.Št.Sk.
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Similar topics
Šiuo metu forume
Iš viso dabar vartotojų 7:: 0 registruotų, 0 slaptų ir 7 svečių

Nieko

Daugiausia vartotojų (138) buvo 2024-10-12, 20:25

Mano kuryba ;D

Go down 
4 posters
AutoriusPranešimas
Hallwix
Flabia
Flabia
Hallwix

Pranešimų skaičius : 496

Veikėjas
Vardas/Pavardė: Flabia Hallwix
Gyvybės Taškai :
Mano kuryba ;D Left_bar_bleue100/100Mano kuryba ;D Empty_bar_bleue  (100/100)
Pareigos: Direktorė

Mano kuryba ;D Empty
RašytiTemos pavadinimas: Mano kuryba ;D   Mano kuryba ;D Empty2010-01-28, 18:21

Mano kuryba....Rasiniai,piesiniai,parasai avai ir t.t. Very Happy Very Happy Very Happy
Atgal į viršų Go down
Hallwix
Flabia
Flabia
Hallwix

Veikėjas
Gyvybės Taškai :

Mano kuryba ;D Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Mano kuryba ;D   Mano kuryba ;D Empty2010-01-28, 18:24

Piesiniai:
Mano kuryba ;D Newwindowsbitmapimage.th
Mano kuryba ;D Copyofnewwindowsbitmapie.th
Mano kuryba ;D 415454641056.th
Mano kuryba ;D 251544654545644.th
Mano kuryba ;D Fdfgdvf.th
Mano kuryba ;D 79588960.th
Mano kuryba ;D 45464.th
Mano kuryba ;D Nature2l.th
Mano kuryba ;D Wolfpaw.th
Mano kuryba ;D 48111826.th
Mano kuryba ;D 222555.th
Mano kuryba ;D Snowrg.th
Mano kuryba ;D Sniowing.th
Jūrų kiaulyte:
Mano kuryba ;D 18010686.th
Mano fursona:
Mano kuryba ;D 2q2112easb.th<---Keturkoje
Mano kuryba ;D 45454545.th<--- Dvikoje
Atgal į viršų Go down
Hallwix
Flabia
Flabia
Hallwix

Veikėjas
Gyvybės Taškai :

Mano kuryba ;D Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Mano kuryba ;D   Mano kuryba ;D Empty2010-01-28, 18:30

Atgal į viršų Go down
Hallwix
Flabia
Flabia
Hallwix

Veikėjas
Gyvybės Taškai :

Mano kuryba ;D Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Mano kuryba ;D   Mano kuryba ;D Empty2010-01-28, 18:30

Eevee evoliucijos:
Mano kuryba ;D 245_bm10Mano kuryba ;D 587_bm10Mano kuryba ;D 2556_b10Mano kuryba ;D 5785_b10Mano kuryba ;D 15545410Mano kuryba ;D 56768710Mano kuryba ;D Lafeon
Parasai daryti per painta:
Mano kuryba ;D Dragonsofthunder
Mano kuryba ;D Spacebackground20062
Suformuoti pokemonai:
Mano kuryba ;D Pkrs2885b15dMano kuryba ;D Dratinix
Atgal į viršų Go down
Hallwix
Flabia
Flabia
Hallwix

Veikėjas
Gyvybės Taškai :

Mano kuryba ;D Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Mano kuryba ;D   Mano kuryba ;D Empty2010-01-28, 18:33

Rasiniai:

1 dalis
Murka ir kačiukas Tinis
Įšaušo gražus rudens rytas.Katė vardu Murka pabudo.Ji nusižiovavo ir nuėjo prie savo dubenėlio.Dubenėlis buvo kažkodėl tuščias.O šalia jo buvo pastatytas dar vienas dubenėlis su užrašu-Tinio.Murka šnipštelėjo ir pagolvojo:Nejaugi šeimininkai įsigijo naują katiną?Pagolvojo ji ir nuėjo.Katė netyčia atsitrenkė į kaškieno koja.
-Ak,škits!Suspiegė mergaitė ir paspyrė katę.Murka sušnipštė ir prisimerkė.Ji pažvelgė į mergaitės rankas.Jos laikė kačiuką,juoda kaip anglis ir su geltonomis akytėmis.Tai buvo Tinis.
Po keleto minučių ar net valandų,pas Murka atlioksėjo Tinis.Jis pašaipiai sukniaukė:
-He,kaip matau tavęs šeimininkai išvis nebemyli ar aš klystu?Nors kas tokia nuskurelę ir mylės,dar blusomis apsikrės!Nusijuokė katinėlis.Murka piktai pašnairavo į jį ir sušnipštė:
-Ir kasgi prakalbo!Šeimininkų numylėtinis kycius.
Tinis pradėjo erzinti Murka visaip vadindamas.Galiausiai Murkos kantrybė trūko ir ji pačiupo jos erzintoja už pakarpos.
-Ir kurgi mane neši žiurke?Paklausė pašaipiai kačiukas.Tuo tarpu Murka sustojo ties šuns aptvaru.
-Atsiėmi savo žodžius,o jei ne tai turbut pats supratai kas bus.Šyptelėjo jam.Tinis nurijo seile ir išlemeno:
-G-gerraiii,atsssiimmu ssavoo žžžodžžiuusss...Virpėdamas sukniaukė kačiukas.
-Puiku,bet kad taip daugiau nebūtų,gerai?Rimtai pasakė Murka ir padėjo Tinį ant žemės.Kačiukas visdar drebėdamas sukniaukė:
-Geerraii...Išlemeno jis ir nulėkė į pievą.Katė atsiduso ir atsitupė.Ji žvelgė į saulę ir praplaukiančius debesis...

2 Dalis
Murka,Miske

Grazus ir rasotas pavasario rytas.Si ryta Murka ir Tinis ir ju bejebejo seimininkai isiruose i miska.Murkai keliones nelabai patiko ir tuo labiau i miska!Visa kele ji masinoja murmejo.O Tinis sedejo seimininku mergaitei ant keliu.Galiausiai masina privazevo tanku ir dideli miska.Pirmi islipo seimininkai.Paskui juos kates.Visi isiskirste ir nuejo skirtingais misko takeliais.Murka zinoma norejo likti su seimininkais,bet jie mane kad kate jiems maisysis po kojom.Palikusi visiskai viena kate burptelejo:
-kaip as nekenciu klampiu ir purvinu vietu kaip si!Pasipiktino ji ir pasibjauredama paniro i misko zaluma.Murka sumane pamedzioti.Bet peliu rodes kad ir nebuvo.Staiga kate isgirdo krumuose kaska snarant.Ji siptelejo nes pamane kad tai pele arba koks kitas uzkandis.Kate pradejo tyliai selinti.Kai ji jau ruosesi sokti pasigirdo kniaukimas jai uz nugaros:
-Ka cia toke naminuke kaip tu,veike seselio gaujos teritorijoje?Piktai susnipste katinas.Murka atsigreze i padara ir paklause:
-Atleisk,ar as gerai isgirdau?Seselio gaujos teritorija?Nejuokink blusu.Pasisaipe.Juodasis katinas prisimerke ir atkiso jai savo naguota letena.
-Na na na,prisimiauksesi.Piktai sukniauke katinas.Murka nurijo seile ir virpanciu balsu pasake:
-Zinai gal as jau begsiu.Seimininkai zinai mane sauke.Sukniauke nedrasiai ir nuruko.Juodasis nulidejo akimis nubegancia naminuke.Pamates,kad jos jau nebera nuejo savais keliais.Murka bego kiek galedama greiciau,galiausiai pribego seimininku masina.Ji isoko pro atvira masinos langa i vidu kur gulejo Tinis.
-Niu tai kaip miskelis?Nago nenusilauziai?Pradejo klausineti kaciukas.Kate papurte galva ir per dantis atsake:
-Manes vos nepapjove kaskos katinas.Sukniauke piktokai ir nusiziovavo:
-Man reike poilsio laaabai ilgo poilsio.Nusiziovavo ji ir susirietusi i kamuoliuka uzmigo.Tinis atsiduso ir atsitupe.Apsizvalge.Jis ispute akis nes pamate krumuose zipsint kaskieno geltonas akis.Per kaciuko kuna nuejo siurpas.Tinis atsigule ir neramiai maste.Jis darkarta zvilktelejo pro langa i krumus.Ten nieko nebebuvo...Kaciukas pasidejo galva ant letenos ir atsiduso.Netrukus gryzo seimininkai aptarinedami savo reikalus.Visi sulipo i masina ir isvazevo...

3 Dalis
Susitikimas
Pavasaris...Praejo savaite nuo keliones i miska...Bet Tinis buvo visdar sunerimes,del padaro akiu kures mate krumuose,pro masinos langa.Murka uz ji nemaziau jaudinosi.Mane kad juodasis katinas gali kur nors sleptis ir laukti progos ja pasmaukti....Abu bijojo eiti i lauka...Abu drebejo....Bet Tinis visdar smagiai erzino Murka su savo juokeliais.
-Sveikut,Murkyte a kaip isimegojai?Gerai?A to savo juodojo katinuko nesapnavai?-Saipesi kaciukas.Murka jam kandziai atsake:
-Uzsiciaupk kvaili,visdar nesuaugai?Bet kogi is taves ir tiketis maziau.Tokie kaip tu visada ir lieka mazais kaciukais.-Sukniauke.Tinis susirauke ir pasaipiai issisiepe.
-Ak,atsirado cia suaugusi kate!Su kaskokio valkata nesugebejo susitvarkyti!-Siptelejo jis.Murka ir Tinis pradejo vienas i kita laiditi negrazius zodelius.Ju ginca nutrauke moters balsas.
-Ak,Stella kaip tu uzaugai!-Kreipesi moteris i seimininku mergaite.
-Turiu tau dovanele!-Smagiai pasake ir padejo nesiojima narva ant zemes.Narvelis judejo,is jo sklido piktas miauksejimas:
-Ak jus!!!Peles spiros,kur mane atitempet?!!!!!!As visas susiveles!!!!!Uhh,pogalais ka tas rozinis kaspinas ant mano kaklo veike??!!!!!!!!!!!-Snipste ir dundejo katinas narve.Murkai katino balsas pasirode pazystamas,ji papurte galva ir pagolvojo Ne,ne,ne negali buti!Tai visiska nesamone!! pagolvojo kate ir pradejo su nekantrumu laukti,kas bus toliau.
-Dovana?Man?-Sucype mergaite is laimes ir pradejo sokineti.Moteris atidare narva.Vos narvelio duris atsivere is jo issoko juodas katinas.
-Laisve!!!Pagaliau!!!!!-Lengvai atsikvepe jis ir apsizvalge.
-Kas per...Ziurkiu landyne!Ir ko reike tiketis is dvikoju busto!!!-Pasisaipe laukinukas ir nusimove rozini kaspina nuo savo kaklo.
-Gal tos kiaules visai proto neteko?Rozine spalva gi man netinka!As patinas ne patele,bet turbut dvikojai yra pernelyg kvaili,kad tai suprastu.-Piktinosi jis.Murka ir Tinis neteke zado ziurejo i naujoka.Kaciukas pirmas prakalbo:
-Jis man patinka!Tesiog toks kietas!-Sukniauke linksmai Murkai.Kate burptelejo:
-Nuostabu,man dabar su dvejais bukaprociais reikes gyventi...-Tyliai suburbejo ir uzsidenge akis.Jai visa tai atrode beviltiska.Juodasis katinas prisoko prie Murkytes
-Sveikule,atsimeni mane?-Siptelejo.Murka linktelejo.Tinis prasibrove i prieki ir sukniauke:
-Sveikas atvykes,drauguzi as Tinis,ji Murka,o kas tu?-Paklause kaciukas.
-O as....Tai Mirties sparnas.-Nusijuoke ir padave savo letena Tiniui.Tinis paspaude jo letena su savaja.
-Matau is cia as jau nebeistruksiu...-Atsiduso apsizvalges.Tiniui netarus pasveikinimo zodzio issikiso Murka:
-Kaip tave sugavo?-Paklause kate ziuredama i naujoka.Mirties sparnas pazvelge pro langa i debesuota dangu...Ir pradejo pasakoti:
-Buvo taip....As,Driskiaausis,Tigrianagis ir Ugnies Plunksna ejome medzioti netoli dvikoju stovyklos...Visai nepagolvojome,kad mumis gali suciupti...Todel ramiai medziojome.Po kaskiek minuteliu mus pamate dvikojai...Mano draugai dejo i kojas palike visa sumedziota grobi.As pamaniau kad galeciau greit surinki visas aukas ir partemti jas i seselio gaujos stovykla....Bet as klydau...Vos tik mano draugu neliko nei pecako...Mane suciupo ir ikiso i narva......Jauciausi apgailetinai...Keikiausi ir bandziau istrukti,kol galiausiai uzmigau...Atsibudau as jau kita diena...Masinoja....Mane veze pas jus....Uhhhh......-Sukniauke katinas ir nuliudes atsigule.
-Neliudek!Mes tau pedesime istrukti!-Paguode kaciukas.
-Ne,ne,ne ir dar karta NE!Mes niekur neisim!-Paprestaravo Murka.Tinis piktai deptelejo i ja ir pasaipiai nusijuoke:
-O kam taves ir reike?Gi fyfos nei dienos neistvertu kelioneja be patogumu.-Pasisaipe jis.Mirties sparnas tyliai nusijuoke.Kate nuraudo.
-As ne fyfa!-Paprsestaravo Murkyte.
-Fyfa,fyfa.-Nusijuoke katinelis.
-Tiniuk liaukis,jai ji keliuas gi mes jos fyfa nebevadinsim,tiesa?-Siptelejo Mirties sparnas.Tinis issisiepes linktelejo.Murka pavarte akimis ir burptelejo:
-Na jau gerai keliausiu as su jumis!-Piktelejo ji ir nusisuko.Abu katinai tyliai nusijuoke ir susidauze kumsciais.Visos trys kates susiraite ant sofos ir uzmigo.Kaskodel visi buvo labai pavarge,bet kiekvienas zinojo kad rytojus bus daug ka zadantis.
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
Svečias
Anonymous

Mano kuryba ;D Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Mano kuryba ;D   Mano kuryba ;D Empty2010-01-29, 08:01

Gražu cheers
Atgal į viršų Go down
Hallwix
Flabia
Flabia
Hallwix

Veikėjas
Gyvybės Taškai :

Mano kuryba ;D Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Mano kuryba ;D   Mano kuryba ;D Empty2010-01-29, 14:18

Aciuuu Razz
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
Svečias
Anonymous

Mano kuryba ;D Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Mano kuryba ;D   Mano kuryba ;D Empty2010-01-29, 14:20

prašom
Atgal į viršų Go down
Hallwix
Flabia
Flabia
Hallwix

Veikėjas
Gyvybės Taškai :

Mano kuryba ;D Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Mano kuryba ;D   Mano kuryba ;D Empty2010-02-20, 17:24

Nauja:
Mano kuryba ;D Boredcdfat
Mano kuryba ;D Spbuylostcatpainting
Mano kuryba ;D Siamesefairycatbywhytli
Mano kuryba ;D Normalabovethecloudsbyh
Mano kuryba ;D Animewolf111
Mano kuryba ;D Kdq51f
Mano kuryba ;D Avatar_1266678114
Mano kuryba ;D Wchuntocelot
Atgal į viršų Go down
Flora :)
Flora
Flora
Flora :)

Pranešimų skaičius : 46

Mano kuryba ;D Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Mano kuryba ;D   Mano kuryba ;D Empty2010-03-29, 09:15

Tu labai kūribinga

Mano kuryba ;D Winx-club-flora-098
Atgal į viršų Go down
Hallwix
Flabia
Flabia
Hallwix

Veikėjas
Gyvybės Taškai :

Mano kuryba ;D Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Mano kuryba ;D   Mano kuryba ;D Empty2010-04-14, 13:17

aciu Embarassed
Atgal į viršų Go down
flora;]
Flora
Flora
flora;]

Pranešimų skaičius : 392

Veikėjas
Vardas/Pavardė: Flora Earth
Gyvybės Taškai :
Mano kuryba ;D Left_bar_bleue87/100Mano kuryba ;D Empty_bar_bleue  (87/100)
Pareigos:

Mano kuryba ;D Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Mano kuryba ;D   Mano kuryba ;D Empty2010-07-23, 13:18

wow...labai grazu
Atgal į viršų Go down
Hallwix
Flabia
Flabia
Hallwix

Veikėjas
Gyvybės Taškai :

Mano kuryba ;D Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Mano kuryba ;D   Mano kuryba ;D Empty2010-12-15, 18:43

Ooo...Kaip senai cia buvau uzsukusi xD

Video:

Cia sudeti mano piesiniai vasaros:

Daugiau mano video rasite ~> https://www.youtube.com/user/Lovecatssss1998?feature=mhum
Ir...Mano kitas youtube acc ~> https://www.youtube.com/user/AnimeLoverKitty#p/u
Mano geriauses winx video:
Atgal į viršų Go down
Musa
Musa 2
Musa 2
Musa

Pranešimų skaičius : 238

Veikėjas
Vardas/Pavardė: Musa Melody
Gyvybės Taškai :
Pareigos:

Mano kuryba ;D Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Mano kuryba ;D   Mano kuryba ;D Empty2010-12-16, 18:46

Roxy rašo:
Nauja:
Mano kuryba ;D Boredcdfat
Mano kuryba ;D Spbuylostcatpainting
Mano kuryba ;D Siamesefairycatbywhytli
Mano kuryba ;D Normalabovethecloudsbyh
Mano kuryba ;D Animewolf111
Mano kuryba ;D Kdq51f
Mano kuryba ;D Avatar_1266678114
Mano kuryba ;D Wchuntocelot

Tokius as radau internete bet rasinys grazus na atrode
Atgal į viršų Go down
http://thesims2game.weebly.com
Hallwix
Flabia
Flabia
Hallwix

Veikėjas
Gyvybės Taškai :

Mano kuryba ;D Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Mano kuryba ;D   Mano kuryba ;D Empty2010-12-17, 13:19

Internete?Najuokaauk...Pati tuos parasus dariau.O jai kurnors radai tai imesk link,noresiu paziuret xD Aciu (:
Atgal į viršų Go down
Hallwix
Flabia
Flabia
Hallwix

Veikėjas
Gyvybės Taškai :

Mano kuryba ;D Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Mano kuryba ;D   Mano kuryba ;D Empty2011-02-12, 21:45

Bandziau rasyt siaubo istorija:

Kira

Penktadienio vakaras.Sanauri šeima vakarieniauja.Visi yra prie stalo - Džonas (Kiros tėvas) Saja (Kiros motina) ir Vivi (Kiros vyresnysis brolis) ,bet prie stalo nėra Kiros.Ji su draugėmis užsidariusi savo kambaryje...Žaidžia.Tiksliau pasakoja draugėms kraupias istorijas.
-...Ir tada dvasia jai su peiliu perpjovė gerklę...-pabaigė pasakojimą Kira.
-Netikiu,-nusijuokė Ema (geriausia Kiros draugė)
-Na ir netikėk,bet aš tau sakau tai-tiesa,-šiptelėjo mergaitė.
-O...Kir,ar tu išdrįstum iškviesti dvasią?-paklausė Luna (Kiros bendraklasė)
Abi mergaitės pažvelgė į Kirą.Ji užsimerkė ir pasakė.
-Žinoma,-atsimerkusi ištarė.-Bet...Dvasias kviesim 00.00h nes sako tik tada jos pasirodo,-atsiduso.
-Ar mes sakėm,kad norim kad tu iškviestum dvasią?-Sumurmėjo Lu.
-Manote per tiek metų jūsų neperpratau?-prunkštelėjo Kir.
-...Bet aš nenoriu,kad mane apsėstu,-susigūžė Ema,nors ir atrodė lyg drąsuolė.
-Tada eik,mes vienos pačios patirsim nuotyki,-burbtelėjo Kira.
-Aha,-pritarė Luna.
Ema papurtė galva.Tai reiškė,kad ji liks...

23.58h trys mergaitės buvo pasiruošusios visus daiktus kurių joms prireiks šaukiant dvasias(žvakės,adatos,knygos,lapo.veidrodžio ir t.t.).
Luna jau degė žvakes.O Kira jau braižė piešinį kurį buvo radusi senovinėje dvasių kvietimo knygoje(Sanauri šeima turi daugybe senų knygų).O Ema susigūžusi sėdėjo kamputyje,aiškiai suprasdama kad tai nesibaigs geruoju.
Laikrodis išmušė dvylikta.Visos trys mergaitės susėdo ratu aplink veidrodi,laikydamos baltus lapus kuriuose buvo nupiešti krauju veidai.
-O didžioji dvasią,pasirodyk mum...-murmėjo Kira.
Paskui ją atsiliepė ir kitos dvi.
-O didžioji dvasią,pasirodyk mum,-pakartojo Kir.
Lu ir Em taipat.
-O didžioj...-jau žadėjo kartoti trečia kartą savo žodžius,bet pamačiusi kad žvakės viena po kitos gesta.Užsičiaupė.
Netrukus Kira,Luna ir Ema atsidūrė aklinoje tamsoje.Pasigirdo klyksmas,daiktų dužimas ir...Psychopatiškas juokas...

Kita dieną iš Sanauri namo nesklido jokie garsai.

Po dar vienos dienos,kaimynai sunerimo: Kas nutiko Sanauri šeimai?
Taja (Rūpestingiausia kaimynė senutė) nusprendė nueiti pažiūrėti kas nutiko jiems,galbūt išsikraustė?
Priėjusi prie namo durų į jas pabeldė.Niekas neatidarė.Pabeldė dar karta.Vis dar neatidaro durų.Pabeldė trečia kartą.Ši kart durys atsivėrė.Močiutė įėjo į vidų ir pakraupo.
Sienos buvo aptaškytos krauju,ant žemės mėtėsi kūnai nutrauktomis galvomis.Jų galvos buvo sumestos į židinį.O prie paveikslo kur buvo pavaizduota Kira...Buvo prispaudus neaiški būtybė,ji vis šnypštė,rėkė neaiškius žodžius.Padaras pamates senute ant jos šoko.Tajai net nesuregavus,kas atsitiko.Buvo iškasta gerklė.Pasipylė kraujai.Senutė vis labiau kraujavo,o padarėlis jau šlemštė jos ranka...

Kanibališkasis padaras buvo Kira.Ji buvo apsėsta dvasios ir galiausiai nužudyta po to kai nužudė 6 žmogų.

Mano kuryba ;D Afterandbeforebyfasslay
Atgal į viršų Go down
Hallwix
Flabia
Flabia
Hallwix

Veikėjas
Gyvybės Taškai :

Mano kuryba ;D Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Mano kuryba ;D   Mano kuryba ;D Empty2011-02-13, 13:26

Atgal į viršų Go down
Sponsored content

Mano kuryba ;D Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Mano kuryba ;D   Mano kuryba ;D Empty

Atgal į viršų Go down

Mano kuryba ;D
Atgal į viršų 
Puslapis 11
 Similar topics
-
» Mano svetainė
» Mano miegamasis